RSS

Andranada Sky’s Brightest Star

14 Huh

Perheen tuorein jäsen on nyt saapunut tänään kotio. Nytkö aloitan sitten hirmu sepustukseni siitä miten poika tuli meille ja plaa plaa plaa?

Mun oli pienesti tarkoitus ottaa katalonianpaimenkoiran pentu syksyllä, mutta se sitten meni jäihin. Kuitenkin mun on edelleen tarkoitus ottaa joskus se katalonianpaimenkoira ja samalla haaveilen basset houndista. Tää ei kyllä vastaa oikein kumpaakaan, mutta taitaa bernhardinkoira olla lähempänä basset houndia kuin katalaa. 😀

Puhuin sitten Bojon kasvattajan Katariinan kanssa messarissa pentusuunnitelmista ja hän sitten mainitsi, että oli lainannut virolaiselle nartulle Pekkoa. Pekon olen nähnyt ja omasta mielestäni se on todella kiva bernhardi joten jäin hautomaan ajatusta, että entä jos pentu. Lykkäilin kuitenkin ajatusta sivummalle, koska eihän se ollut varmaa ja Kata kuitenkin mainitsi, että saattaa olla, että pennulle olisi sijoituskoti. Tammikuussa sitten kyselin Katalta kuvaa minkä hän lupasi ja Kata sitten vastauksessa kysyi, että haluaisinko pennun. Olin niin onnellinen ja meinasin revetä siitä onnesta.

Sain rauhassa ajatella asiaa, mutta koko ajanhan olin asiaa pyöritellyt ja enemmän ja vähemmän salaa haaveillut pennusta. Kun näin kuvan emästä olin täysin myyty. Tosi nätin näköinen narttu ja kuulemma kiva luonteinen ja muutenkin hyvä koira. Vanhemmat suostuivat ja ilmoitin sitten Katalle, että kyllä meille yksi pentu mahtuu. Sovittiin kaikki jutut ja yhteisomistukseen Cujo sitten tuli. Saa nähdä mitä tuosta pojasta tulee kun kasvaa isommaksi.

Virallisestihan poika on siis Andranada Sky’s Brightest Star, mutta niinkuin olette varmasti jo arvannut niin Cujona puhutaan. Ikää on n. 12viikkoa ja painoa 20kg. Iso poika siis on tulossa. Sitten vielä kun noi ranteet on tollaiset löysät niin joudutaan olemaan vielä vähän tarkempia syömisen kanssa. Kuulemma voisi johtua siitä, että tuo ei kauheasti ole ulkoillut. Sen kyllä huomaa – ulkona meno on välillä aika horjahtelevaa.

Todella reippaan oloinen pikkuinen. Katan mukaan uudet paikat on pelottavia, mutta ihmiset ja muut koirat tosi kivoja. Siltä tuntuikin! En yhtään osannut odottaa, että Cujo olisi alkanut haastamaan Bojoa ja Riinaa leikkimään. Vähän Pom oli innoissaan juoksemassa, mutta eihän tuollaisen pienen kanssa voi edes kunnolla leikkiä! Tosi kivasti Rim pystyi leikkimään muutaman hypyn Cujon kanssa. Tämä yllätti todella, koska Rim ei ole leikkinyt Bojon kanssa kun Bojo oli pieni. Rimpiä ihan selvästi kiehtoo nuo itseä pienemmät. Cujo onkin niin hurjasti Riinaa pienempi… Ainakin pari senttiä matalampi ja painaa yhtä paljon, jos ei vähän enemmänkin.

Nyt vain nukutaan ja ajatellaan, että voitaisiin pistää iltapalaa naamaan. Todella kiva pikkuinen, vaikka mua eilen epäilyttikin enemmän kuin vähän enemmän noi eturaajat. Me (Rim, Cujo, minä) ollaan tultu Terolle asustamaan joksikin aikaa ja Tero toimii lapsenvahtina päivät – enemmän kyllä Rimpalle kuin Cujolle.. Bojonkin olisi tarkoitus linnottautua tänne sunnuntaina, että Pontuskin tottuu pikkuiseen.

Tänään odotellessani Kataa ja Cujoa napsin Rimpan pörrökaulusta vähän lyhyemmäksi. Myös edellisten päivien aikaansaannosta näkee ylhäällä olevasta kuvasta, vaikka vertailupotrettia ei nyt olekaan, mutta kuvitelkaa Rim karvoilla jotka laahaa melkein maata niin olette oikeilla jäljillä.

 
Jätä kommentti

Kirjoittanut : 14/04/2011 Kategoria/t: Cujo, Riina

 

Jätä kommentti